Huippuvuosi 2017
Tämä teksti alkaa tuolla firman coverkuvalla, koska sillä on yllättävän osuva tarkoitus. Kasailin tuossa puolisen tuntia sitten omaa flyeria, sillä olen sen a) unohtanut ja b) luvannut niitä eläinlääkäripäiville SEK Ry:n osastolle. SEK Ry on Suomen Eläinlääkärien Kehitysyhteistyöjärjestö joka tekee arvokasta työtä ympäri maailman eläinten hyvinvoinnin ja ihmisten kouluttamisen puolesta.

Siinä kasaillessani siis tajusin että vuosi alkaa olla lopuillaan ja huh huh minkälainen vuosi. Olen vieläkin hiukan ihmeissäni siitä, että miten paljon ihmeellisiä asioita olen saanut kokea näiden mun huikeiden asiakkaiden kautta :)


  • Työni oli 9 eri julkaisussa. Moottori, Iltalehti, Iltasanomat, Tekniikanmaailma, Autotoday, Power truck magazine, Keskiuusimaa, Kankaanpään seutu ja Jurvan Sanomat.
  • Auto johon suunnittelin teippaukset voitti Kankaanpää motorshown näyttelyn 1. palkinnon ja Eestissä 2. palkinnon.
  •  Pääsin mukaan suunnittelemaan Itikselle, Finnkinolle, Hope Ry:lle, Nordic startups:lle (Slushiin) tapahtuma-aineistoja To Do Tapahtumapalvelujen kautta
  • Pääsin suunnittelemaan Vuoden Poliisin diplomin, osallistumaan palkitsemistilaisuuteen Valtioneuvoston juhlahuoneisto Smolnaan itsensä sisäministerin ja poliisin ylimmän johdon seurassa!
  • Sain suunnitella Toiveremontti.fi:n koko yrityksen brändin ulkoasun. Heille tehtiin nettisivut, flyereita, henkilökorttia, yhteystietolomaketta, lehti-ilmoituksia, rekkateippaus yms yms!
  • Järjestin naisyrittäjille muutamia tapahtumia, naisteniltoja, ja se innosti ystäviäni. Nyt kokoonnumme afterworkeille maanantaina. Näissä tapaamisissa pääsin tutustumaan huikeisiin yrittäjänaisiin ja verkostoitumaan ihanien ihmisten kanssa, sain hirmuiset määrät uusia kavereita ja tuttuja alueelta
  • Suunnittelin useita logoja, käyntikortteja, pressuja, nettisivuja (yllättävän monet nettisivut!)
Ja kaiken tämän onnistuin tekemään leipätyön ohella.En olisi kuuna päivänä arvannut millanen potentiaali sitä ihmisessä sisällä kytee kun uskaltaa innostua ja irtautua niistä omista henkisistä rajoitteista, tutustuu uusiin ihmisiin avoimesti ja koko sydämellä. Suomi 100v. juhlavuosi oli todellakin maaginen vuosi.

Suuret kiitokset tästä vuodesta, ens vuodelle onkin sitten vapaata kalenterissa Maaliskuusta alkaen! Tämä yrittäjä nimittäin päräyttää Kambodzaan kahdeksi kuukaudeksi (pattayan kautta, paluu suomeen helmikuussa) ja viimeistelee siellä ensimmäisen kirjansa, sekä Kauppiaan vuosikalenteri -oppaan!

Eli pysykäähän kuulolla!

ja jos et oo jo mun asiakas niin tänne kyllä vielä mahtuu! www.designva.fi
Kommentit

Suositut tekstit