Seal of non commercial content

Nykyään iso osa sisällöntuottajista tekee kaupallisen yhteistyön sisältöä, ja myy eri tuotteita omalla naamallaan, ja nimellään. Kauneusyhteisössä maailmanlaajuisesti syksyllä 2018 tapahtunut paljastus kansainvalisten yritysten harjoittamasta epärehdistä pelistä sai minut kehittämään sisällöntuottajille uuden tavan varmistaa sisällön aitous ja ei-kaupallisuus.

Ala on kaivannut merkkiä siitä, mikä sisältö on maksettua ja mikä ei. Keinoa, jolla ilmoittaa yksinkertaisesti, onko video ostettu. Monet joutuvat voiceovereissaan ilmoittamaan mikäli tuote on saatu ilmaiseksi yhteistyöpalkkiona yritykseltä ja suoraan sanottuna, nuo turhat repliikit pidentävät videon kestoa turhaan.

Tein siis pikaisesti kaikkien käyttöön vapaasti ladattavissa olevan sinettivalikoiman. Sinetillä voi korvata yllämainitun repliikin, sillä voi näyttää ihmisille koko videon ajan, tai hetkellisesti, että kyseessä on AITO ja ei ostettu mielipide tuotteesta.

Tätä sinettiä saa käyttää vapaasti missä tahansa sisällössä. Se on lahjani sisällöntuottajille:

Lataa sinettitiedostot tästäSinettiä käyttää jo tiettävästi ainakin yksi tubettaja, Juillet, Jokamuijan meikkikanava. Tsekkaa käyttöesimerkit tästä:


Omalla kanavallani julkaisin sunnuntaina henk. koht blogiini tulevan tuotevideon:


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit