Näihin ravintoloihin veisin asiakkaani, Helsingin kolme parasta

Bisnestreffit ovat yhtä tärkeitä kuin "oikeat" treffit. Tapaamme tulevia kumppaneita, olemassa olevia kumppaneita, uusia asiakkaita ja kaikkia muita sidosryhmiä samalla kaavalla kuin poika- ja tyttöystäviämme, ainut ero on se, että kyse ei ole sinun tunteistasi, vaan yrityksesi tunteista. Vaikutuksen tehdäksesi luonnollisesti veisit myös treffikumppanisi hyvään ravintolaan syömään.

Mieheni on melko tarkka ruokansa laadusta, hän ei haluaisi koskaan suositella minulle paikkaa jonka ruoka on huonoa, joten olen päässyt hänen kanssaan nauttimaan Helsingin ravintolaskenen laadukkaista antimista. Kokemukseni on vielä tässä vaiheessa hieman suppea, mutta päivitän listaa varmasti, kunhan testaamieni ravintoloiden määrä lisääntyy. Parhaat silti osaan näistä tähänastisista kertoa.

1. Sea Horse

Ehdottomasti maukkainta ruokaa jota olen koskaan syönyt. Konstailematonta ja suomalaista, rehellistä ruokaa. Ravintolan historia on pitkä ja ulkoasu henkii vanhaa tyyliä perustamisvuosilta. Veisin tänne jonkun, jonka kanssa haluasin lujittaa yhteistyötä.


2. Muru

Luovaa ja innovatiivista, täällä pääset ehkä maistamaan jotain mitä et ole koskaan syönyt. Itse söin hanhen kivipiiraa, joka oli taivaallista. Ravintola on pieni ja intiimi, mutta erittäin laadukas. Veisin tänne tärkeimmän asiakkaani.

3. Colorado

Erittäin hyvä pihvipaikka, perinteinen ja kursailematon mutta sopivan hieno paikka viedä kuka tahansa sidosryhmästä syömään. Paikassa on hyvä järjestää myös vaikkapa henkilöstön virkistysillallinen.

Voit tutustua tarkemmin näiden kolmen ravintolan sivuihin tässä alhaalla:

www.seahorse.fi
www.murudining.fi
www.ravintolacolorado.fi


BONUS: Kaverien kanssa on kiva käydä friends'n'burgersissa ;)


Kommentit

Suositut tekstit